Mijn kantoor is afgeluisterd

Mijn kantoor wordt afgeluisterd, detectie van spionage- of afluisterapparatuur, Digitpol biedt TSCM-services om bewaking, spionage en onderschepping te detecteren. Digitpol kan helpen bij alle veegdiensten met betrekking tot de detectie van afluister- en spionageapparatuur. Spionageapparaten en spionageapparatuur zijn tegenwoordig gemakkelijk verkrijgbaar en het probleem met commerciële spionage is groot, Digitpol maakt gebruik van detectietools van militaire kwaliteit en ontdekt elke vorm van spionageapparatuur.

Moderne bewakingsapparatuur kan in een kantoor, vergaderruimte en in liften worden geplaatst, buitenlandse spionagentschappen en slechte acteurs hebben verschillende manieren gevonden om dit te bereiken. Zelfs de meest waakzame veiligheidsmaatregelen kunnen niet alle incidenten van illegale activiteiten, clandestiene of geheime inspanningen en apparaten die gevoelige informatie, privacy en vertrouwelijkheid in gevaar kunnen brengen, uitsluiten. We zullen alles vinden, zelfs als het slaapt of op bepaalde tijden werkt.

Digitpol Signals and Intelligence Unit voert TSCM-diensten (Technical Surveillance Counter Measures) uit in een procedurele benadering. De aanpak van elk geval wordt stapsgewijs uitgevoerd en elk detail tijdens de zoekopdracht wordt vastgelegd en aan het einde van elke zoekopdracht wordt een schriftelijk rapport uitgebracht, het schriftelijke rapport geeft het tijdstempel van elke test en de bevindingen samen met digitale afdrukken weer, ons eindrapport is een uitgebreid rapport met alle afwijkingen en bevindingen.

Bestel een TSCM Sweep

Notice: JavaScript is required for this content.

0mhz tot 27 ghz Sweeps

Signal Intel detect spying TSCM Countersurveillance search for bugs TSCM

Digitpol biedt sinds 2013 technische bewakings-tegenmaatregelen, beveiligingsonderzoeken en afluisterdetectiediensten. We zijn gevestigd in Nederland, maar reizen door de hele EU en de wereld voor onze klanten. Ons doel is om de hoogste standaard te bieden op het gebied van RF-testen, TSCM, WiFi-analyse en beveiligingsservices, informatiebeveiliging en technische services voor de beveiliging van leidinggevenden en bedrijven. We staan ​​klaar om onmiddellijk op uw behoeften te reageren.

VOERTUIG VEGEN

Als iemand of een bedrijf het belangrijk genoeg vindt om je huis of je werkplek te afluisteren, is het vrijwel zeker dat ze hebben overwogen om toezicht te houden op je transport. Als u ergens naartoe rijdt of als u wordt bestuurd, kan het handig zijn dat iemand uw gesprekken kent terwijl u in uw auto zit. Bugs kunnen in een auto worden geplaatst zonder dat u het voertuig hoeft in te gaan of de sleutels hoeft te hebben; er zijn verschillende manieren om dit te bereiken.

LOCALISATIE VAN APPARATEN

Bugs geplaatst in een kantoor, lift, pc, klok, muur, verlichting of onder een voertuig.Met een sweep rate van 28 GHz/s bij 10 kHz RBW en 40 MHz IBW en geavanceerde triggering-mogelijkheden, kunnen we korte of zwakke signalen van belang met een hogere waarschijnlijkheid vastleggen, met behulp van onze netwerkgebaseerde sensoren kunnen we onmiddellijk geen apparaten lokaliseren en detecteren digitaal afluisteren. De plaatsen van afluisterapparatuur in voertuigen zijn complexer, een auto is mobiel en kan daarom alleen met succes worden afgeluisterd met een GSM-afluisterapparaat dat geen afstandsbeperkingen heeft en de verdachten zouden globale positie (GPS) hebben om de positie van de auto te controleren.De meeste insecten die op voertuigen zijn gemonteerd, zijn ofwel verborgen in of zelfs onder het voertuig zelf. Moderne auto’s zijn moeilijk toegankelijk zonder een alarm te storen, dus gespecialiseerde voertuigbugs die vaak een verborgen GPS-trackersysteem bevatten, zijn onder of in de motorruimte aangebracht waar relatief gemakkelijk toegang kan worden verkregen. Deze beestjes zijn klein en onopvallend met een korte draad die door een afvoergat of een bestaande doorvoertule met een miniatuurmicrofoon aan het uiteinde kan worden gevoerd.Het resultaat is dat er binnen enkele minuten een bug in uw voertuig kan worden gemonteerd die gesprekken in de auto kan opnemen, de bewegingen van het voertuig tot op een paar meter kan volgen en toch is toegang tot de auto niet nodig geweest.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More