Nederlandse IT-serviceprovider

Digitpol is een geaccrediteerde leverancier van IT-ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven. Digitpol biedt ICT-ondersteuning, Data Management, Email Services, Cloud, Systeembeheer, Software, Updates, Back-ups en Beveiliging. Digitpol zijn IT-providers voor industriestandaard hardware- en softwareoplossingen.

IT-ondersteuningsbeheer van Digitpol zorgt ervoor dat onze klanten efficiënt en veilig kunnen werken op hun werkstations of op externe applicaties. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor zakelijke omgevingen en werken in overleg met onze klanten. ICT is vaak een last voor klanten, dit betekent vaak dat we de IT-omgeving van onze klanten dagelijks op afstand controleren op bugs, beheerdersverzoeken, beveiliging, updates, IT-problemen en de verzoeken van het personeel afhandelen. Door monitoring op afstand zien we direct of er fouten, beveiligingsproblemen, problemen met de e-mailserver of problemen zoals inlogfouten of een algemeen IT-probleem of storing zijn, wanneer we een probleem zien, ondernemen we direct actie. Afhankelijk van de grootte van uw ICT-structuur, kiezen sommige van onze klanten voor on-premises personeel of periodieke monitoring van IT-systemen op locatie, in deze scenario’s zetten we dagelijks een lid van ons team op uw locatie in of bezoeken we uw locatie één keer per maand en controleer of alles in orde is en voer updates en fixes uit.

ICT-specialisten

Bij Digitpol kennen we elk aspect van IT, van digitaal forensisch onderzoek tot beveiliging, we herkennen hoogwaardige IT-oplossingen en premiummerken door applicaties te testen voordat we ze aan onze klanten leveren. Dit testen vereist specialistische en diepgaande kennis van cyber- en digitale componenten . De IT-specialisten van Digitpol zijn volledig gecertificeerd op het gebied van cybersecurity, computerforensics, netwerkforensics, installatie en reparatie voor de merken die we gebruiken in de IT-omgevingen die we bouwen en bewaken.

Bij Digitpol nemen we cyberbeveiliging op in al onze IT-ondersteuningsdiensten, aangezien cyberbeveiliging een cruciaal onderdeel is van de dagelijkse werking van IT-systemen. De beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam. Onze IT-ondersteuning biedt 24/7 telefonische en hulp op afstand, onze ondersteuningsservice lost eventuele problemen of bugs op en biedt oplossingen op maat voor uw specifieke behoeften.

 

Internet

Digitpol biedt de hoogste kwaliteit in veilige internetverbindingen voor zakelijke omgevingen. Wij bieden internet voor applicaties die in de cloud werken, telefoneren via internet (VoIP), videoverbindingen. We hebben beveiligde producten beschikbaar.

Cloud

Thuis, onderweg of op kantoor? Onze cloudoplossingen zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden. We hebben verschillende mogelijkheden, cloud installatie op locatie, hybride cloud en ultra beveiligde clouddiensten.

 

IT-installatie

Digitpol voorziet het bedrijfsleven van IT-producten van werkstations, servers, storage, laptops, mobiel en met enterprise software. Onze diensten omvatten de levering van deskundige hardware en software, installatie, configuratie en IT-beheer.

Systeem administrator

Systeembeheerders zijn vaak een last voor bedrijven, daarom behandelen we het volledige IT-systeembeheer van de volledige schijfversleutelingssleutels van het werkstation, aanmeldingen, back-ups, foutopsporing, software-updates, e-mailproblemen, on-demand ondersteuning. Periodiek plannen wij afspraken voor systeembeheer op locatie of wij stellen een lid van ons team aan om bij u op locatie te blijven.

IT-ondersteuning verwijst naar services die worden geleverd aan gebruikers van internet- en computergerelateerde technologieproducten of -services, zoals computers, werkstations, servers, configuratie, configuratie en installatie. Over het algemeen biedt technische IT-ondersteuning hulp bij specifieke internetproblemen met een IT-product of -service.

Digitpol is een bekroonde wereldwijde leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, integratie en realtime ondersteuning van cyberbeveiligingsproducten. Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen. Digitpol is een multinationaal wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat meer dan 50.000 klanten bedient in ongeveer 140 landen.

Digitpol begon in 2012 met één belangrijke missie: het internet veiliger maken. Vandaag de dag is Digitpol een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van cyberbeveiligings-, inlichtingen-, risico- en onderzoeksdiensten. Digitpol biedt betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen voor zowel kleine als grote MKB-organisaties. Digitpol heeft beveiligingsoplossingen ontwikkeld op basis van realtime aanvallen, met al deze kennis zijn we er zeker van dat we uw organisatie solide IT-ondersteuning kunnen bieden.

Contact

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Notice: JavaScript is required for this content.