Nederlandse privédetective

Nederlands Particuliere Opsporingsdienst, Digitpol biedt agentschappen en bedrijven professionele onderzoeksexpertise die nodig is om conflicten op te lossen door gedetailleerde feitenonderzoek en analyse die kunnen worden uitgevoerd door open en gesloten onderzoeksmethoden. We combineren digitale en fysieke onderzoeksmethoden. Sinds 2013 bieden we open en geheime onderzoeks- en forensische diensten aan onze klanten over de hele wereld, Digitpol heeft een ongeëvenaarde staat van dienst in het uitvoeren van complexe onderzoeken en het werken met externe raadslieden om wettig onderzoek, onderzoek of onderzoeken door regelgeving uit te voeren en af ​​te ronden. Digitpol is een toonaangevende particuliere inlichtingendienst gevestigd in Nederland. Digipol is actief in heel Europa.

De detective-eenheid van Digitpol bestaat uit voormalige overheidsagenten, inlichtingenofficieren en cyberprofessionals. Onze eenheid zet passieve, actieve, offensieve en defensieve capaciteiten in op het gebied van Cyber, Telecom, Data Monitoring, Intelligence en Operations. We voeren onderzoeken, feitenbevindingen en surveillance uit op spraakmakende doelen. Wij zetten onze diensten in bij zaken als zware en georganiseerde criminaliteit, opsporing van spionage en financiële criminaliteit/fraudeonderzoeken.

Ons werk omvat informatie die verder gaat dan publiek beschikbare feiten, dit stelt ons in staat om zaken achter de schermen te onderzoeken, altijd voor veiligheid, onderzoeken en binnen het wettelijke kader. Meestal werken we in het geheim en worden onze successen zelden openbaar. Digitpol is een erkend recherchebureau gespecialiseerd in operationele ondersteuning en opsporingsdiensten ter bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit. We werken samen met Publiek – Privaat, Wetshandhavingsinstanties en Nationale Veiligheidsdiensten.

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd bureau voor strafrechtelijk onderzoek, gespecialiseerd in operationele ondersteuning en opsporingsdiensten ter bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit. We werken samen met wetshandhavingsinstanties en belanghebbenden uit de sector.

Bij vermoedens van bedrijfs- of financiële fraude wordt van bedrijven verwacht dat ze aangifte doen bij de politie, vaak heeft de politie niet direct de tijd om actie te ondernemen vanwege gebrek aan bewijs of tijd en schakelen bedrijven daarom Digitpol in om de omstandigheden rond de ontdekte fraude te onderzoeken. Het cyber- en fraudeteam van Digitpol zijn gecertificeerde fraude- en forensische onderzoekers en kunnen worden ingezet om te helpen bij alle zaken die verband houden met bedrijfsfraude, afpersing, bedrog en commerciële spionage. Digitpol zet op maat gemaakte effectieve fact-finding-strategieën en fraudeonderzoeken in, waarvan sommige undercoveronderzoeken, open en gesloten interviews met werknemers, forensische analyse van computers, telefoons, e-mails, analyse van documenten en metagegevens kunnen omvatten.

Digitpol onderzoekt intellectuele eigendomsmisdrijven, vaak aangeduid als “neponderdelen of namaakgoederen”, van begin tot eind door namaakgoederen persoonlijk of online te kopen, toezicht te houden om illegale fabricage op te sporen en te helpen bij de laatste fasen, inbeslagname van productie van materiaal en verwijdering van online winkels. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van websites en webwinkels die illegale en auteursrechtelijk beschermde inhoud hosten. Het IP Crime-team van Digitpol is zeer gespecialiseerd in de heimelijke aankoop van namaakgoederen. Zodra de goederen zijn gekocht, analyseren we ze in een forensisch laboratorium om in een rapport de verschillen tussen de gekochte goederen en de authentieke goederen in detail te beschrijven. Dit proces heeft in verschillende landen geleid tot strafrechtelijke veroordelingen.

Digitpol biedt bedrijven een uitgebreide reeks due diligence- en business intelligence-mogelijkheden, zodat ze hun investeringen beter kunnen beschermen en met vertrouwen kritische zakelijke beslissingen kunnen nemen. Of u nu investeringen evalueert, nieuwe markten betreedt, derde partijen doorzoekt of voldoet aan wettelijke vereisten, wij bieden een breed spectrum aan adviserende en programmatische oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De ongeëvenaarde onderzoekscapaciteiten, wereldwijde aanwezigheid en langdurige reputatie van Digitpol zullen u tijd en risico besparen.

In de meeste onderzoeken blijken mobiele telefoons waardevolle informatiebronnen te zijn. Partijen in rechtszaken die wangedrag willen bewijzen, vinden vaak belangrijk bewijs, aanwijzingen en sporen door activiteiten te analyseren die zijn opgeslagen op mobiele telefoons en slimme apparaten, inclusief contacten en hun aanmaakdatums, evenals wanneer en hoe vaak bepaalde telefoonnummers werden gebeld. Digitpol biedt de volledige analyse van alle soorten mobiele telefoons.

We kunnen ter plaatse onderzoek doen in onze mobiele forensische eenheid of u kunt de telefoon naar onze kantoren brengen voor analyse. We accepteren ook exposities per beveiligde koerier.

Digitpol HQ Digitpol Office Digitpol Team Cyber Crime Investigation

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More