Penetratietestservice

Penetration Testing Service, Digitpol biedt gecertificeerde penetratietesten, in de volksmond bekend als een pentest of ethisch hacken, een geautoriseerde gesimuleerde cyberaanval op een computersysteem, uitgevoerd om de veiligheid van het systeem te evalueren. Pentesten is het proces van het identificeren, kwantificeren en prioriteren van de kwetsbaarheden in een systeem. Digitpol is geaccrediteerd voor het uitvoeren van gecontroleerde penetratietesten om gebreken, cyberspionage en kwetsbaarheden te ontdekken en onmiddellijke oplossingen toe te passen.

Wereldwijd voeren we applicatietests uit op nieuwe en bestaande applicaties, we testen alle vormen van applicaties om te ontdekken of er beveiligingsfouten, malware, open achterdeuren, gegevensoverdracht, lekkage, beveiligingscertificeringen en coderingsproblemen zijn.

Zowel lokale als externe infrastructuur-pentesten en pen-testen van softwareapplicaties kunnen worden uitgevoerd in een gecontroleerde omgeving. Digitpol voert tests uit in samenwerking met de klant, omdat het doel is om fouten op te lossen en ervoor te zorgen dat apps of cloudomgevingen veilig zijn.

Android Application Pentest

Digitpol biedt penetratietestdiensten voor mobiele apps om code te beoordelen en beveiligingsfouten te ontdekken. Onze diensten worden uitgevoerd door senior codeurs en beoordelingstesters, we gebruiken zowel geautomatiseerd als handmatig onderzoek van code.

APP API – Cloud Pentest

APP API-testen, aangezien veel apps gegevens via een API naar een cloud verzenden, die bekend staat als een backend, voeren we ook tests uit van de cloudomgeving naar APP om kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s te ontdekken. Een API tussen een APP en de cloud kan verborgen beveiligingsfouten bevatten, dit is een kritische factor waar we naar kijken

LAN Netwerk Pentest

Digitpol is gespecialiseerd in beveiligingsaudits van een lokaal netwerk die lokaal, ter plaatse of bij de klant of via VPN kunnen worden uitgevoerd. Het testen van LAN-netwerken zal malware, bots, malafide apparaten, verkeer naar rouge-bronnen, datalekken, ongeautoriseerde pc of apparaten en kwetsbaarheden ontdekken.

Website- of cloudapplicaties

We voeren applicatietests uit op nieuwe en bestaande applicaties, websites, cloud-apps, beheerconsoles, gegevensopslag, we testen alle vormen van applicaties om te ontdekken of er beveiligingsfouten zijn, malware, open achterdeuren, gegevensoverdracht, lekkage, beveiligingscertificeringen en coderingsproblemen.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel¬†onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More