Pentests voor iOS-toepassingen

Beoordeling van toepassingscode

Codebeoordeling is een onderzoek van computerbroncode. Het is bedoeld om fouten te vinden en op te lossen die in de ontwikkelingsfase in een applicatie zijn geïntroduceerd, waardoor zowel de algehele kwaliteit van de software als de vaardigheden van de ontwikkelaars worden verbeterd. Code-review is waarschijnlijk de meest effectieve techniek om beveiligingsfouten in applicaties te identificeren. Wanneer dergelijke tests worden gecombineerd met geautomatiseerde tools en handmatige penetratietests, kan code-review de kosteneffectiviteit van een verificatie-inspanning voor applicatiebeveiliging aanzienlijk verhogen.

Digitpol’s Cyber ​​Security en Computer Forensic-onderzoekers voeren applicatietests uit voor nieuwe en bestaande applicaties, testen van alle soorten applicaties, zoals iOS- en Android-platforms kunnen worden uitgevoerd om beveiligingsfouten, malware, open achterdeuren, gegevensoverdracht, lekkage, beveiligingscertificeringen te ontdekken en coderingsproblemen. Door applicaties in een cloudomgeving te testen, kunnen kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s worden ontdekt. Wanneer het testen is voltooid en alles in orde is, geeft Digitpol de PASS-certificering af.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More