Privé Detectivebureau

Digitpol Privé Detectivebureau biedt agentschappen en bedrijven professionele onderzoeksexpertise die nodig is om conflicten op te lossen door middel van gedetailleerde feitenonderzoek en analyse, die kan worden uitgevoerd met open en gesloten onderzoeksmethoden. We combineren digitale en fysieke onderzoeksmethoden. Sinds 2013 hebben we onderzoek en forensische diensten geleverd aan onze klanten wereldwijd, Digitpol heeft een ongeëvenaard trackrecord in het uitvoeren van complexe onderzoeken en het werken met externe adviseurs om wettig onderzoek, onderzoek of regelgevende onderzoeken uit te voeren en af ​​te sluiten. Digitpol is een toonaangevende particuliere inlichtingendienst in Nederland. Digitpol is actief in heel Europa.

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd bureau voor strafrechtelijk onderzoek dat gespecialiseerd is in operationele ondersteuning en onderzoeksdiensten om transnationale misdrijven te bestrijden. We werken samen met wetshandhavingsinstanties en belanghebbenden in de sector.

Vermiste personen opsporen
Wanneer een persoon vermist wordt of het bewijs van een vermiste persoon verloren gaat, moet de politie 24 tot 48 uur wachten. Dan gaat kostbare zoektijd verloren. Als we verloofd zijn, kunnen we snel reageren en dit vergroot de kans om een ​​vermiste persoon te lokaliseren. Ons wereldwijde netwerk maakt zoekopdrachten in het buitenland mogelijk. Alimentatieonderzoek
Als uw betalende partner alimentatie heeft met uw ex-partner en u hoort dat uw ex samenwoont met een nieuwe partner die een baan heeft of betaald werk doet, wilt u dit laten onderzoeken zodat u mogelijk de betaling geheel moet staken of een deel van. Overspelonderzoek
Als je signalen van je partner opmerkt die niet kloppen of een vermoeden hebben, zoals verhalen die de hele tijd veranderen, nieuwe ontmoetingen met vrienden of regelmatiger overwerk. Vaak zijn signalen dat uw partner plotseling en vaak onbereikbaar is aan de telefoon wanneer de mobiele telefoon normaal gesproken dicht bij hem / haar wordt gehouden. Verdachte tekens of signalen kunnen vaak duiden op een vals spelende partner. Deze situaties zijn complex wanneer er kinderen bij betrokken zijn of veel middelen daarvoor zullen we het juiste bewijs verkrijgen. Activa opsporen Geld & Goederen
U bent mogelijk opgelicht of er is geld van u gestolen, in sommige gevallen weet u door wie, maar u krijgt uw geld of eigendommen niet zonder bewijs van deze persoon terug.

Digitpol is uw vertrouwde partner in onderzoek en onderzoek, gespecialiseerd in fraudeonderzoek, spionageonderzoek, digitaal forensisch onderzoek, beveiliging en onderzoeksdiensten. Wij bieden operationele diensten zoals Computer Forensics, Mobile Phone Forensics, eDiscovery, Internet Monitoring, Telecoms, Interception, Penetration Testing, Anti-Surveillance, Insurance Fraud, Criminal Investigation, Asset Tracing and Recovery.

De kantoren van Digitpol zijn uitgerust met de modernste forensische technologie en workshops voor onderzoek. Onze partners hebben kantoren in grote steden over de hele wereld, waardoor we onze diensten wereldwijd kunnen aanbieden.

Bij vermoeden van bedrijfs- of financiële fraude wordt van bedrijven verwacht dat zij zich bij de politie melden, vaak heeft de politie niet de tijd om actie te ondernemen wegens gebrek aan bewijs of tijd en daarom huren bedrijven Digitpol in om de omstandigheden rond de ontdekte fraude te onderzoeken. Het Cyber- en Fraud-team van Digitpol is gecertificeerde fraude en forensische examinatoren en kan worden ingezet om te helpen bij alle zaken die verband houden met bedrijfsfraude, afpersing, misleiding en commerciële spionage.

Digitpol gebruikt effectieve factfinding-strategieën op maat en fraudeonderzoeken, waaronder enkele undercoveronderzoeken, open en gesloten interviews met werknemers, forensische analyse van computers, telefoons, e-mails, analyse van documenten en metagegevens.

Digitpol kan frauduleuze activiteiten onderzoeken, zoals:

 • Handel met voorkennis
 • Diefstal van gegevens
 • Onderzoek hacking
 • Factuurfraude
 • CEO-fraude
 • Wangedrag van het personeel
 • Diefstal van goederen
 • Handelsgeheimen
 • Malware geplant door ex-medewerkers
 • Commerciële spionage
 • Concurrerende spionage

Onze risicogebaseerde aanpak stelt ons in staat om het juiste niveau van due diligence uit te voeren en indien nodig zetten we traditionele bewaking in. We gaan overal naartoe!

 

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More