Ransomware decoderen

Ransomware is een type kwaadaardige software of malware, ontworpen om de toegang tot een computersysteem of gegevens te weigeren totdat er losgeld is betaald. Ransomware verspreidt zich meestal via phishing-e-mails of door onbewust een geïnfecteerde website te bezoeken. Digitpol biedt organisaties forensische expertise om ransomware te ontsleutelen. We moeten eerst weten welke ransomware uw pc of servers heeft geïnfecteerd. Als de decoderingssleutel beschikbaar is, zullen we u helpen met het decoderingsproces. De decoderingssleutels worden geleverd door internationaal initiatief en er zijn geen kosten voor de decoderingssleutels.

Ransomware kan verwoestend zijn voor een organisatie. De Cyber ​​Crime Investigation-experts van Digitpol onderzoeken ransomware en hebben vaardigheden ontwikkeld om ransomware te ontsleutelen en te verwijderen en verloren of versleutelde gegevens te herstellen van servers, computers, opslagapparaten en mobiele apparaten. Om u te helpen, moeten we eerst de ransomware detecteren die uw apparaat heeft geïnfecteerd en, indien mogelijk, deze laten verwijderen voordat deze zich verder verspreidt. De belangrijkste stap is om uw apparaat los te koppelen van internet, netwerken, wifi en alle netwerken waarop andere apparaten zijn aangemeld.

Het algemene advies is om het losgeld niet te betalen. Door uw geld naar cybercriminelen te sturen, bevestigt u alleen dat ransomware werkt en is er geen garantie dat u de decoderingssleutel krijgt die u nodig heeft.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More