Red Teaming

WiFi-enterprise-pentesting
Wif

Test uw beveiliging tegen echte aanvallen zonder de risico's.

Cyber ​​Security Red-teaming - Als uw organisatie een cyberbeveiligingsprogramma heeft ontwikkeld of erin heeft geïnvesteerd, weet u zeker dat het solide is, maar weet u ook hoe goed het presteert bij een massale aanval en hoe uw IT-personeel met de druk omgaat? Wij zullen het je vertellen!

Red Team - Cyberbeveiliging

Het Red Team van Digitpol voert gecontroleerde cyberaanvallen uit voor organisaties met als doel de algehele beveiliging te verbeteren en bestaande cyberbeveiligingsprogramma's volledig te testen.

Door een grootschalige meerlaagse cyberaanval uit te voeren met phishing-aanvallen via e-mail, malware, DDOS, human engineering, social engineering, pentests voor internet, producten en applicaties, wifi, pentests voor LAN-netwerken en handmatige pentests,

Red Teaming-cyberaanvallen zijn ontworpen om echte of live mogelijkheden voor hackers of kwaadwillend personeel te detecteren om alle aspecten binnen een organisatie in gevaar te brengen, zoals datalekken, diefstal van gegevens, het creëren van achterdeuren, het verspreiden van malware en het in gevaar brengen van externe netwerken.

CONTACT