Snelle reactie team gestolen auto in regio Gelderland

Gestolen autos, gestolen bedrijfsbus – Is je auto gestolen ? We zullen het terug vinden. We Traceren, Lokaliseren en Onderzoeken Gestolen Voertuigen.  Als uw voertuig / auto wordt gestolen, moet u de diefstal onmiddellijk melden bij het dichtstbijzijnde politiebureau en vervolgens Digitpol bellen om te helpen bij het zoeken. Zodra de diefstal bij de politie wordt gemeld, geeft de politie een internationaal bevel uit op basis van het VIN en de kentekenplaat. Het voertuig is dan internationaal gezocht en op de Interpol SMV-database. Stolen Vehicle Investigation bestaat uit het opsporen en lokaliseren van gestolen voertuigen en het terugvorderen bestaat uit de repatriëring van ontdekte gestolen voertuigen naar de rechtmatige eigenaar. Digitpol biedt operationele ondersteuning bij het zoeken en herstellen.

Snelle reactie team gestolen auto in regio Gelderland, De Gestolen Car Investigation Unit van Digitpol is wereldwijd actief met kantoren in Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Boedapest, Kosovo, Londen, Ghana, over de Westelijke Balkan en CIS. We kunnen actief zijn in Rusland en het Midden-Oosten (UAE). Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met het onderzoeken van voertuigcriminaliteit, het volgen van gestolen auto’s, het traceren van auto’s en de repatriëring van gestolen voertuigen / auto’s. Wanneer Digitpol wordt ingeschakeld om een ​​gestolen auto / voertuig terug te halen, werken we met eerlijkheid en transparantie. Wij zijn leiders in het volgen en repatriëren van voertuigen, ook wel genoemd voertuigrepatriëring.

Voor het onderzoeken van gestolen voertuigen rekent Digitpol 150 euro per uur plus kosten zoals juridische bijstand, brandstof en transport. Omdat elk geval anders is, variëren de kosten, daarom raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen om het geval te bespreken. In sommige gevallen kan uw verzekeringsmaatschappij de kosten dekken.

Om het onderzoeksproces te starten, een administratieve rol die bekend staat als een ‘Intake’ of ‘eerste fase’, analyseren we tijdens de intake de zaak en de informatie die naar ons wordt gestuurd, en onderzoeken we de claim om vast te stellen of de claim authentiek is, terwijl alle is in orde, dan zetten we onze gespecialiseerde teams in om het voertuig te zoeken.

Voor alle opsporing en repatriëring zijn de volgende documenten vereist.

  1. We moeten de vereiste documenten zien, zoals POA, aangifte van diefstal door de politie en autopapieren, we moeten er zeker van zijn dat de claim authentiek is.
  2. Zodra we de zaak hebben geanalyseerd en claimen, zetten we onze gespecialiseerde teams in.
  3. Wanneer we uw voertuig lokaliseren, voeren we een forensische analyse uit op het voertuig ter plaatse.
  4. We zorgen ervoor dat de oorspronkelijke identiteit correct is door middel van forensische methoden.
  5. Met de juiste documenten kan het voertuig vanuit elke buitenlandse staat aan de rechtmatige eigenaar worden geretourneerd, wij zorgen voor de juridische procedure en het transport.
  6. Alle procedures worden geregeld via een wetshandhavingsinstantie of advocaat en ondersteund door de verzekering of de betrokken financiële instantie.
Waarom wij?
Het is mogelijk dat de politie niet de onmiddellijke tijd heeft om naar uw gestolen auto te zoeken of niet de capaciteit heeft om continu en intensief te zoeken, we kunnen onmiddellijk zoeken en voor een onbeperkte tijd gaan we ook verder met zoeken. Als we de gestolen auto vinden, bellen we de politie.

Meld de diefstal direct samen met alle details bij de politie, breng de autopapieren mee en als het voertuig een volgsysteem heeft, log dan in op de tracker. Zodra u de auto bij de politie heeft aangemeld, belt u Digitpol om u te helpen bij het zoeken. BEL +31558448040 Digitpol kan u in heel Europa en internationaal bijstaan.

Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk meldt bij de lokale politie in het land waar de auto is gestolen. Neem het kentekenbewijs mee en alle informatie die je hebt over de auto en de plaats en tijd van de diefstal. Zodra de auto als gestolen is gemeld, belt u Digitpol om u te helpen bij het zoeken. Digitpol +31558448040. Wanneer u terugkeert naar uw land, moet u contact opnemen met uw lokale politie om deze bij te werken, zodat uw verzekeringsmaatschappij volledig op de hoogte is, tijdens het interview wordt u gevraagd om de verklaring van diefstal door de politie die u in het buitenland hebt afgelegd.

Stolen Vehicle Investigation - DIGITPOL Vehicle Investigation Gestolen Auto Stolen Vehicle Investigation

Daling voertuigdiefstal vlakt af

Opvallend is dat de diefstal van jonge voertuigen toeneemt met 12%. Diefstal van 2 jaar oude voertuigen stijgt het meest, met 38,7%. De Audi A1 en de Fiat 500 dragen met name bij aan deze stijging. De VW Golf en de Polo, worden ondanks forse daling, nog steeds het meest gestolen. De diefstal van hybride voertuigen blijft nagenoeg gelijk waarbij Toyota en Lexus het meest populair zijn. De Mercedes Vito en Sprinter en de VW Transporter zijn bij elkaar goed voor 58 % van de gestolen lichte bedrijfswagens. Bijna 50% van de motorfietsen wordt gestolen in Amsterdam en Den Haag.

Het totale aantal voertuigen dat op de eerste dag wordt teruggevonden, is wederom licht gestegen van 34,4% naar 36,6 %. Het versnelde aangifteproces bewijst daarmee blijvend zijn toegevoegde waarde. Opvallend is dat voertuigen die een grote diefstalstijging laten zien een laag terugvindpercentage hebben: bij de Audi A1 is dit 16% en bij de Fiat 500 maar 15%. Van gestolen Harley Davidsons wordt slechts 5,3 % teruggevonden.

“De diefstal toename van jonge voertuigen toont de georganiseerdheid van de autodieven aan en dus blijft aandacht voor preventie en intensieve samenwerking bij de opsporing essentieel.” zegt Hendrik Steller, Manager van Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit.

Het Duitse Bundeskriminalamt gebruikt de 2011 cijfers van de Duitse vereniging van verzekeringsmaatschappijen voor de totale economische schade aan gestolen motorvoertuigen: bijna 260 miljoen euro. Dit bedrag vertegenwoordigt alleen gestolen voertuigen (en niet bijvoorbeeld voertuigen die verloren zijn gegaan door fraude). De totale economische schade is een stijging van bijna 1% in vergelijking met 2010 en een stijging van 19% vergeleken met het gemiddelde totale bedrag van de voorgaande 5 jaar. Bovendien was de gemiddelde individuele claim hoger. Dit kan worden veroorzaakt door een hogere marktwaarde van de gemiddelde auto die wordt gestolen of een indicatie van een trend waarbij motorvoertuigen met een hogere waarde worden getarget. @BKA

Voertuigcriminaliteit is een zeer georganiseerde criminele activiteit die alle regio’s van de wereld treft en die duidelijk verband houdt met georganiseerde misdaad en terrorisme. Voertuigen worden niet alleen voor hun hele functionaliteit gestolen, voertuigen worden ook verhandeld om andere misdaden te financieren. Ze kunnen ook worden gebruikt als bomendragers of bij het plegen van andere misdaden. Eind december 2015 werden 7,4 miljoen records van gerapporteerde gestolen motorvoertuigen wereldwijd geregistreerd.

Notice: JavaScript is required for this content.

Onze Oplossingen

BEL +31558448040

Tracing

Internationale tracering, locatie en repatriëring van gestolen voertuigen

Onderzoeken

On-site onderzoeken, onderdelen inspecteren, voertuigen en de originele identiteit traceren.

Repatriëring

Wij zijn gespecialiseerd in autovervoer, gesloten autotransport en internationaal autotransport.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More