[fl_builder_insert_layout slug="top-bar"]
Author:
Category Cyber beveiliging

Veel organisaties en bedrijven maken zich zorgen over de situatie die momenteel speelt tussen Oekraïne en Rusland. In het verleden zijn er in relatie tot spanningen tussen deze twee landen al digitale aanvallen uitgevoerd, die ook hun weerslag hebben gehad op Nederlandse belangen. Een voorbeeld hiervan is de aanval met NotPetya in 2017.

Ook nu worden diverse digitale aanvallen uitgevoerd. Het NCSC heeft tot nu toe geen concrete aanwijzingen dat deze aanvallen impact zullen hebben op Nederland, maar sluit eventuele gevolgen in de toekomst ook niet uit.

Het NCSC houdt alle ontwikkelingen omtrent digitale aanvallen in relatie tot de situatie nauwgezet in de gaten. Relevante informatie zullen we op deze website delen.

[ad_2]

Source link

Wordt uw bedrijf getroffen door cybercriminaliteit?

Als u een cybercrime of cyberaanval overkomt, moet u snel reageren. Cybercriminaliteit in zijn verschillende formaten, zoals online identiteitsdiefstal, financiële fraude, stalking, pesten, hacking, e-mailfraude, e-mailspoofing, factuurfraude, e-mailzwendel, bankzwendel, CEO-fraude. Cyberfraude kan leiden tot grote ontwrichting en financiële rampen. Neem contact op met de hotlines van Digitpol of reageer online op ons.

Email: info@digitpol.com Bel: +31558448040

You must be logged in to post a comment.