Digitpol Telecom-eenheid

Onderzoekt en beëindigt GSM-oproep-bypass en frauduleuze basisstations

Haal het bewijs dat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Telefoonfraude, of meer in het algemeen communicatiefraude, is het gebruik van telecommunicatieproducten of -diensten met de bedoeling op illegale wijze gegevens of geld te verkrijgen van, of niet te betalen, een telecommunicatiebedrijf of zijn klanten. GSM-netwerken zijn ook onderhevig aan misbruik door onbevoegd toezicht. Digitpol heeft duizenden frauduleuze VoIP-gateways, switches, niet-geautoriseerde mobiele sites en simboxen opgespoord en beëindigd.

De Telecom-eenheid van Digitpol heeft een gecombineerde 35 jaar expertise in beveiliging

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in cyberinformatie, beveiliging en opsporingsdiensten.

De Telecom Unit van Digitpol is zeer gespecialiseerd in het onderzoek naar GSM-fraude, zoals het opsporen en beëindigen van oproepbypass, simboxfraude en het opsporen van malafide GSM-basisstations. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, monitoren, onderscheppen en analyseren van specifieke doelen die zich op mobiele netwerken bevinden. Wij doen onderzoek en onderzoeken voor telecomaanbieders en overheidsinstanties.

Digitpol is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend als particulier detectivebureau met vergunningsnummer POB1557. We staan bekend als gespecialiseerd in de sector van onderzoek, digitaal forensisch onderzoek en cybergerelateerde zaken. Digitpol is ook geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

GSM Fraude omzeilen

Bypass-fraude blijkt een van de meest vruchtbare en kostbare fraudes in de huidige mobiele industrie te zijn, waardoor mobiele operators en telecomregelgevers geconfronteerd worden met enorme jaarlijkse inkomstenverliezen als gevolg van deze vaste/VoIP-naar-GSM/CDMA/vaste-lijn gateway-apparatuur, die worden gebruikt om internationale inkomende oproepen naar lokale abonnees te beëindigen door verkeer weg te leiden van de legale interconnect-gateways.

Omleidingsfraude komt vaker voor in de landen waar de kosten van het beëindigen van internationale gesprekken aanzienlijk hoger zijn dan de kosten van een nationaal gesprek, of in de landen waar internationale gateways worden gemonopoliseerd door overheidsdiensten. Fraudeurs (particulieren of organisaties) verkopen door middel van verschillende Bypass-mechanismen capaciteit om gesprekken in deze landen goedkoop te beëindigen, op de open markt of via directe verbindingen met interconnectieoperatoren.

Contact

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Notice: JavaScript is required for this content.