Voertuigvervoer

Onze automotive afdeling kan elk voertuig vanuit elke locatie in Europa naar Nederland vervoeren en vice versa. We bieden ook lokale assistentie. Transport, Berging, Pechhulp en alle zaken met betrekking tot voertuighulpverlening.

Aangezien onze belangrijkste focus binnen de Automotive-sector ligt op onderzoek en transport valt onder de categorie "nazorg", bieden wij ook onze transportdiensten aan het grote publiek aan. Door het consolideren van het transport van twee of meer auto's naar dezelfde locatie kunnen we de algehele kosten aanzienlijk verminderen. Deze aanpak stelt ons in staat om hulp te bieden tegen lagere kosten en een meer economische oplossing te bieden voor degenen die transportdiensten nodig hebben. Al onze transportvoertuigen zijn volledig verzekerd en uitgerust met de nieuwste technologie. Gezien de aard van ons werk kunnen we u verzekeren dat we het transport met de grootst mogelijke zorg zullen afhandelen.

Wij sporen dagelijks gestolen voertuigen op en bieden tevens een service aan om de voertuigen terug te halen met eigen transportmiddelen. Wij kunnen ieder voertuig en onderdelen vervoeren en teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Deze service vereist documentatie en wordt aangeboden via de verzekeringssector, maar ook aan particuliere eigenaren. De dienst is beschikbaar in heel Europa.

Hoe kunt u contact met ons opnemen? De beste manier is om het onderstaande formulier in te vullen, omdat e-mails altijd worden ontvangen. U kunt ons ook bellen.