Webwinkel

Website-ontwikkeling wordt aangeboden aan klanten die een robuuste, solide en veilige website nodig hebben. De codeerders van Digitpol zetten hun jarenlange ervaring in IT-beveiliging in het coderen van een website. We kunnen een website ontwikkelen, ontwerpen, hosten en leveren binnen 24 uur. We bouwen webwinkels, webwinkels, winkels, e-commerce winkels en zakelijke sites.

Digitpol is een geaccrediteerde leverancier van IT-ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven. Digitpol biedt ICT-ondersteuning, Domain, Hosting, Data Management, Email Services, Cloud, System Administration, Software, Updates, Backups en Security. Digitpol zijn IT-leveranciers voor industriële standaard hardware- en softwareoplossingen.

Bij Digitpol zijn we voornamelijk een cybersecuritybedrijf, dus waarom bieden we website-ontwikkeling aan? De reden is dat veel van onze klanten in de loop van de jaren zijn aangevallen door slecht gebouwde sites en dat ze een fortuin hebben betaald voor deze sites, velen hadden een slechte code en open einden, daarom hebben we de beslissing genomen om onze klanten te helpen door hun sites opnieuw op te bouwen, in de meeste gevallen hebben we de site opnieuw opgebouwd vanaf nul. Combineer dus onze beveiliging, codering en IT-vaardigheden in website-ontwikkeling en we zijn er zeker van dat we dit product op uw gemak en volgens de hoogste standaard aan u kunnen leveren. Bij Digitpol kennen we elk aspect van IT, van digitaal forensisch onderzoek tot beveiliging, we erkennen hoogwaardige IT-oplossingen en premium merken door applicaties te testen voordat we ze aan onze klanten aanbieden, deze test vereist specialistische en diepgaande kennis van cyber- en digitale componenten . De IT-specialisten van Digitpol zijn volledig gecertificeerd op het gebied van cybersecurity, computerforensica, netwerkforensica, installatie en reparaties voor de merken die we gebruiken in de IT-omgevingen die we bouwen en bewaken.

Digitpol heeft jarenlange ervaring met WordPress, SEO, Google Ranking, Advertenties en alle CMS en mag zich gerust een expert noemen. Digitpol heeft ook de expertise voor andere CMS-systemen of frameworks.

 

Bij Digitpol nemen we cyberveiligheid op in al onze IT-ondersteuningsdiensten, aangezien cyberveiligheid een cruciaal onderdeel is van de dagelijkse werking van IT-systemen. De beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 reactieteam. Onze IT-ondersteuning biedt 24/7 telefonische en hulp op afstand, onze ondersteuningsdienst lost eventuele problemen of bugs op en biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Bestel een site

Installatie

We ontwikkelen, configureren alle SEO, beveiliging en domeineigenschappen. Onze websites worden volledig responsive geleverd en werken op alle apparaten. Wij installeren de site op uw eigen hosting of bieden u de hosting aan. Elke door Digitpol gecodeerde site is gebouwd met beveiliging en volgens de hoogste standaard.

Scannen op malware

We nemen altijd beveiliging op, op uw site zullen we de plug-in configureren om dagelijks een uitgebreide virusscan uit te voeren, deze is geconfigureerd om automatisch de volledige inhoud van uw website en database te controleren op schadelijke code en bestanden en aan ons te rapporteren.

De site up-to-date houden

Website-upgrades zijn het meest kritieke probleem, onze achtergrond is cyberbeveiliging, daarom configureren we de site op uw site om te controleren op updates en automatische runs om alle plug-ins te upgraden, we voeren thema-updates uit, zodat uw website en de plug-ins altijd up-to-date zijn uitgaan.

24/7 monitoring

We configureren de plug-in om de website 24/7 te monitoren. We detecteren on-the-fly cyberaanvallen, hacken en we kunnen onmiddellijk ingrijpen en aanvallen stoppen. Dit is essentieel voor webshops of e-commerce websites die omgaan met persoonsgegevens en producten die te koop zijn. Wanneer u de IT-ondersteuningsdiensten van Digitpol inschakelt, bent u in veilige handen.

Wat is IT-ondersteuning

IT-ondersteuning verwijst naar diensten die worden geleverd aan gebruikers van internet- en computergerelateerde technologieproducten of -diensten, zoals webdomein, hosting, computers, werkstations, servers, installatie, configuratie, installatie. Over het algemeen biedt technische IT-ondersteuning hulp bij specifieke internetproblemen met een IT-product of -dienst.

Waarom Digitpol

Digitpol is in 2012 gestart met één belangrijke missie: internet veiliger maken. Tegenwoordig is Digitpol een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van cybersecurity-, inlichtingen-, risico- en onderzoeksdiensten. Digitpol biedt betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen voor zowel kleine als grote MKB-organisaties. Digitpol heeft beveiligingsoplossingen ontwikkeld op basis van realtime aanvallen, met al deze kennis weten we zeker dat we solide IT-ondersteuning kunnen bieden aan uw organisatie. Digitpol is een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn, onze onderneming opereert wereldwijd met kantoren over de hele wereld en daarom is onze belangrijkste taal in het Engels.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Notice: JavaScript is required for this content.