Computer beveiliging

Digitpol is een bekroonde leverancier van computerbeveiligingsoplossingen zoals beheerde cyberbeveiliging, respons op incidenten, 24/7 dreigingsbeheer en onderzoek naar cybercriminaliteit. Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen. Digitpol is een multinationaal wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat klanten bedient in ongeveer 140 landen. Computerbeveiliging, cyberbeveiliging of informatietechnologiebeveiliging is de bescherming van computersystemen en netwerken tegen diefstal van of schade aan hun hardware, software of elektronische gegevens, evenals tegen de verstoring of misleiding van de diensten die zij leveren.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cyberbeveiliging en cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar echte cyberaanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol is wereldwijd actief en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, kunnen we 24/7 Cyber ​​Threat Management en Cyber ​​Security aanbieden.

Vroege detectie van cyberbeveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde cyberbeveiligingsoplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam .

Digitpol biedt geavanceerd Cyber ​​Security Management, beheerde IT-services en de technologie om totale bescherming te bieden aan netwerken. Het Security Operations Center van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsservice, waarmee de bedrijfsvoering kan worden voortgezet en de ultieme cyberbeveiligingsstatus van onze klanten kan worden bereikt. Een raamwerk voor cyberdreigings- en beveiligingsbeheer is een noodzaak voor de hedendaagse cyberpreventie, -detectie en -respons.

Cyberbeveiliging en onderzoek

Network Forensics Martin Coyne Digitpol IOT Forensics Cyber Crime Investigation
Wij regelen alles voor u!
Bekijk alle diensten
  • Ongeautoriseerde illegale toegang
  • Blootstelling / lekken van gevoelige gegevens
  • Corruptie, gegevensfraude en verduistering
  • Volledig versleuteld
  • Inhoudsbeveiliging
  • Ultieme e-mailbeveiliging
  • 24/7 respons op incidenten
  • E-mailbeveiliging en phishingpreventie
  • Realtime AI-bedreigingsbescherming

Het team van Digitpol heeft een gecombineerde 35 jaar expertise in cyberbeveiliging

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in cyberinformatie, beveiliging en opsporingsdiensten. We bieden efficiënte OT-bewakingsservice, incidentrespons van wereldklasse, bedreigingsinformatie, dreigingsbeoordelingen, risicoanalyse en totale beoordeling van applicaties.

Ons team heeft uitgebreide vaardigheden op het gebied van gegevensherstel, zoals computerforensisch onderzoek, forensisch onderzoek van mobiele telefoons, eDiscovery, internetbewaking, penetratietesten, IR-team en rode teams. Digitpol biedt ultieme cyberbeveiliging voor externe en interne netwerken, totale bescherming voor eindpunten en 24/7 beheerde cyberbeveiligingsoplossingen met snelle incidentresponsteams.

Wij doen onderzoek voor OEM’s en overheidsinstanties. De kantoren van Digitpol zijn uitgerust met de modernste forensische technologie en onderzoeksateliers. Onze partners hebben kantoren in grote steden over de hele wereld, waardoor we onze diensten wereldwijd kunnen aanbieden.

Digitpol is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend als particulier detectivebureau met vergunningsnummer POB1557. We staan ​​bekend als gespecialiseerd in de sector van onderzoek, digitaal forensisch onderzoek en cybergerelateerde zaken. Digitpol is ook geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze missie

Beveiliging is een absoluut noodzakelijke vereiste voor een verbonden wereld. Veiligheid en beveiliging – de sleutel tot een gelukkige en welvarende beschaving. Digitpol, biedt toonaangevende tools voor cyberbeveiliging. Onze producten zijn wereldwijd ingezet en geïntegreerd door overheden, wetshandhavingsinstanties, het leger en de industrie. We voorkomen dat organisaties cyberaanvallen krijgen, we helpen organisaties herstellen van aanvallen. Wij hebben de juiste oplossingen om de schade te beperken en bieden realtime hulp bij beveiligingsincidenten. We bieden een bulletproof hostingservice, beveiligde e-mailservers en extreme online beveiligingstoepassingen. Wij bieden 24/7 dreigingsmanagement voor kleine en grote organisaties.

Contact

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Notice: JavaScript is required for this content.