GSM-netwerkonderzoeken

De Telecom Unit van Digitpol is zeer gespecialiseerd in het onderzoek naar GSM-netwerken zoals onderschepping, relay-aanvallen, IMSI-fraude, simbox- of call-bypass-fraude. Digitpol biedt een scala aan diensten, zoals het traceren van oproepen, geolocatie van doelen en het beëindigen van oproepbypass, simbox-fraude en het opsporen van malafide GSM-basisstations. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, monitoren, onderscheppen en analyseren van specifieke doelen die zich op mobiele netwerken bevinden. Wij doen onderzoek en onderzoeken voor telecomaanbieders en overheidsinstanties.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Onze oplossingen

Computer Forensics

De forensische computerexperts van Digitpol onderzoeken, analyseren en herstellen forensische gegevens van computers, draagbare apparaten en harde schijven.

Forensisch onderzoek mobiele telefoons Forensisch onderzoek mobiele telefoons

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van gegevens van mobiele telefoons en draagbare apparaten. We herstellen sms, oproepen, e-mails, media, VoIP-gegevens, GPS, internetgeschiedenis, WhatsApp, Viber, signaal, telegram, verwijderde gegevens, cloudbronnen en alle mobiele ID-gegevens.cs

Forensisch onderzoek in de cloud

Cloudgegevensbronnen vormen een virtuele goudmijn aan potentieel bewijs voor forensische onderzoekers. Samen met gegevens van mobiele apparaten leggen ze vaak de details en cruciale verbindingen vast die onderzoekers nodig hebben om misdaden op te lossen. Digitpol heeft toegang tot cloudbronnen en kan gegevens in cloudservices herstellen.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More