In Nederland gevestigd cyberbeveiligingsbedrijf

Digitpol is een bekroonde leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, integratie en realtime ondersteuning van cyberbeveiligingsproducten. Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen. Digitpol is een multinationaal wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat klanten bedient in ongeveer 140 landen.

Cyberbeveiligingsbeheer is een service van Digitpol, cyberbeveiligingsbeheer is een cruciaal onderdeel van de verdediging en het dagelijkse beheer van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van bedreigingen en snelle reactie op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidenten respons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar real-life aanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol is wereldwijd actief en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, kunnen we 24/7 incidentrespons en -beheer bieden.

Het Security Operations Center (SOC) van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsservice, waarmee de bedrijfsvoering kan worden voortgezet en de ultieme beveiligingsstatus van onze klanten kan worden bereikt.

Cyberbeveiliging is een cruciaal onderdeel van ICT-verdediging, met name de vroege detectie van dreigingen en snelle reactie op cyberincidenten. ICT-beveiliging en respons

Cyberbeveiligingsbeheer is een cruciaal onderdeel van de verdediging en de dagelijkse werking van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van bedreigingen en snelle reactie op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidentrespons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol biedt een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam. Het Security Operations Center (SOC) van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsservice, waarmee de bedrijfsvoering kan worden voortgezet en de ultieme beveiligingsstatus van onze klanten kan worden bereikt.

De experts op het gebied van cybercriminaliteit en beveiligingsonderzoek van Digitpol onderzoeken, analyseren en herstellen forensische gegevens van internet. Digitpol maakt gebruik van industriestandaard internetmonitoringplatforms om trefwoorden te detecteren en bewijs te vinden op servers wereldwijd. Gegevens verkregen via cyberkanalen zijn het meest effectief wanneer ze worden gekoppeld aan fysiek bewijs als aanvullend bewijs.

Wordt u getroffen door een cyberaanval?

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Onze oplossingen

Computer forensics

De forensische computerexperts van Digitpol onderzoeken, analyseren en herstellen forensische gegevens van computers, draagbare apparaten en harde schijven.

Forensisch onderzoek mobiele telefoons

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van gegevens van mobiele telefoons en draagbare apparaten. We herstellen sms, oproepen, e-mails, media, VoIP-gegevens, GPS, internetgeschiedenis, WhatsApp, Viber, signaal, telegram, verwijderde gegevens, cloudbronnen en alle mobiele ID-gegevens.

Forensisch onderzoek in de cloud

Cloudgegevensbronnen vormen een virtuele goudmijn aan potentieel bewijs voor forensische onderzoekers. Samen met gegevens van mobiele apparaten leggen ze vaak de details en cruciale verbindingen vast die onderzoekers nodig hebben om misdaden op te lossen. Digitpol heeft toegang tot cloudbronnen en kan gegevens in cloudservices herstellen.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More