Onderzoek naar datalek

De datalekken- en lekonderzoeksdiensten van Digitpol variëren van het identificeren van de bron van het lek, het digitaal opsporen van het probleem, forensisch onderzoek en gedetailleerde rapportage. We kunnen u helpen uw merk te beschermen en vertrouwen te herstellen bij de personen die getroffen zijn door een inbreuk of datalek.

Als u vermoedt dat de gegevens van uw bedrijf zijn geschonden of gecompromitteerd, wordt u onmiddellijk geconfronteerd met verschillende tijdgevoelige en zeer technische vragen van handhavingsinstanties en de personen die getroffen zijn door een inbreuk of datalek. De digitale onderzoekers, digitale forensische teams en juridische experts van Digitpol kunnen bedrijven helpen bewijsmateriaal te verzamelen om de omvang en de impact van een inbreuk volledig te begrijpen. Het gevonden bewijs kan u helpen uw bedrijf te beschermen en verdere inbreuken te voorkomen.

Digitpol bedient klanten in een breed scala van sectoren, waaronder verzekeringen, leasing, auto's, financiële diensten en OEM's (Original Equipment Manufacturers). Sinds 2013 hebben we voor veel van dergelijke gevallen onderzoeks- en forensische diensten verleend. Digitpol kan in elke fase van een incident worden ingezet, de oorzaak van het probleem identificeren en bepalen waar we uw bureau kunnen helpen, het wereldwijde team van cyber- en forensische experts van Digitpol kan snel worden ingezet om een ​​oplossing voor het probleem te bieden en het vertrouwen bij getroffen individuen te helpen herstellen en stel handhavingsinstanties tevreden dat de bron is geïdentificeerd en het probleem is opgelost.

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in operationele ondersteuning en opsporingsdiensten ter bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit. Digitpol is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van risico- en onderzoeksdiensten.

Oplossingen

We identificeren de oorzaak van het probleem en bepalen waar we uw bureau kunnen helpen. We onderzoeken malafide acteurs en traceren de bron van elk wangedrag.

Forensisch apparaat

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van gegevens van mobiele en draagbare apparaten. Draagbare apparaten blijken in de meeste onderzoeken waardevolle informatiebronnen te zijn.

Preventie

Zelfs met de meest veilige en robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen, kan er nog steeds een datalek plaatsvinden, we zullen ervoor zorgen dat er een preventie is om toekomstige datalekken te voorkomen.